Lancome Monsieur Big Mascara

Herkese selamlar,

Bugün sizlere şu ana kadar ciddi anlamada kullanmış olduğum en en başarılı maskaradan bahsetmek istiyorum. Evet bir ara bütün bloggerların dilinden düşürmediği Lancome markasının Monsieur Big maskarası. Üründen o kadar bahsedildi ve paylaşıldıki birçok ürün gibi şişirme bir ürün mü diye çok tereddütte kalmıştım. Yanılmışım hem de çok.



Ürünün kendi sitesinde 12 kata kadar hacim verdiği yazıyor. Kaç kat hacim verdiğini bilmem ama tek katta büyük çok büyük fark sağlıyor. Sadece hacim vermekle kalmıyor her bir kirpiği çok fazla yapıştırmadan belirginleştirip daha kıvrık yapıyor. Bir maskaradan daha ne istenir ki? Bir de simsiyah. Hızlı sabitleniyor, bu sayede oraya buraya bulaşmadan maskara sürme işlemini tamamlamış oluyorsunuz. Ürünü bu kadar beğenmemin bir diğer sebebi de göz altlarına siyah siyah dökülmemesi. Bir maskarada gerçekten en sevmediğim şey bu olabilir.



Monsieur Big geniş ve kıl bir fırçaya sahip. Ayrıca suya dayanıklı ağladığınızda akmıyor :) Tek sürüşte kirpikleri kaldırıp simsiyah yapıyor.

Monsieur Big hakkında daha fazla bir şey söylememe gerek yok bence. Kesinlikle çok başarılı bulduğum, kirpiklerin gür görünmesini sağlayan, suya dayanıklı olmasına rağmen temizlenmesi aşırı zor olmayan çok başarılı bir ürün. Bendeki ürünün mini boyu. Bu maskaraya Sephora mağazalarından, Lancome'nin kendi sitelerinden veya yanılmıyorsam Boyner/YKM mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ürünün mini boyu 49 TL iken tam boyu 99 TL.

Herkese çok güzel bir hafta diliyorum, hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Origins Maske Yorumları

Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım