Mac Brick-O-La Ruj Yorumlarım

Merhabaaa,

Bugün kısaca bahsetmek istediğim ürün MAC'in Amplified rujlarından Brick-O-La. Hani şu Fi dizisindeki Duru'nun ruju. Benim de adını öğrendiğim anda aklıma düştü bu ruj. Bulması hiç kolay olmadı. Hem mağazalarında hem de internet sitesinde uzun süre stok dışı kalmıştı.

mac brick o la ruj


Rujun rengine söyleyecek bir şey yok sanırım. Hem yaza hem de kışa çok uygun bir renk. Kiremit tonlarında ama dudak rengine göre kiremit ve kiremit-pembe arası bir renk verebilir. Benim dudağımda daha pembemsi duruyor, Serenay'da durduğu gibi değil. Ama o bildiğimiz ben buradayım diyen rujlardan değil de daha günlük kullanılabilecek tarzda. Özellikle hafif bir göz makyajı ile beraber kullanıldığında gerçekten çok taze ve canlı bir görüntü oluşturuyor.

Ruj mat bitişli olmadığı için sürümü çok rahat ama bu özelliğinden ötürü de kalıcılığı çok iyi değil. Ah ama o rengi yok mu.. değer yine de. Zaten genel olarak nem veren rujların kalıcılıkları matlara göre daha kısa ömürlü oluyor.

Benim bu muhteşem renkteki ruj hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Eğer sizde özellikle ofiste, okulda günlük yaşantınızda abartı durmayan ama tek başına bile yüzdeki donukluğu alan bu ruju almak isterseniz MAC mağazalarından ve kendi internet sitelerinden bulabilirsiniz. Ürünün fiyatı 69TL. Amplified yani MAC'in yoğun yapıda kremsi ve nem verici olan bu ruju diğer nem veren rujlar gibi hemen eriyip bitecek gibi değil, şans vermekte fayda var :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Mutlu haftasonları :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Benefit High Beam Review

Origins Maske Yorumları